Bizi Tanıyın

8,5 yıl önce hobi alanında kurduğum küçük işletmemi sosyal medya aracılığıyla kitlemi oluşturarak kişiye özel ürünler hazırlamaya başladım.

Ürünlerimin yoğun talep ve beğeni alması üzerine kendime küçük bir ahşap tasarım atölyesi kurdum. 6 yıl boyunca yurtdışı da dahil olmak üzere Türkiye’nin her yerine kişiye özel ürünler hazırlayıp gönderdim.

Akabinde bulunduğumuz ilçede yaşanılan büyük bir doğal afetten dolayı yıkılan atölyeme 2 yıl gibi ara vermek zorunda kaldım.. İnşası yeniden yapılan dükkanımı gördüğümde aslında bu zamana kadar hiç aklımda olmayan ve ilçemizde de büyük ihtiyaç olan tesettür giyim, ağırlıkta bayan giyim üzerine bir butik açmaya karar verdim ve radikal bir karar ile işletmemi kurdum.

Sahip olduğum kitlem sevdiklerimden yoğun ilgiye karşılık satış ve ürün portföyümüzü artırmayı hedefleyerek mağaza satışımız, Shopier ve Instagram satışı haricinde web sitesi kurmaya ve her kadının dolabında ihtiyacı olan ürünler arasında olmayı hedefleyerek bu yola adım attık. İsmim Emine, Mimoza çiçeği yeniden doğuşu simgeliyor ve ben bu iş ile yeniden doğduğumu düşünerek firma adımında Butik Emimoza olarak oluşturdum ve her zaman en iyiyi, en güzeli ve en trend olan ürünleri hizmete sunmayı hedefliyorum. Butik Emimoza koleksiyonundan bir parça her bayanın dolabında olmalı☺️